Borkóstoló - Észak és Dél összecsap

VEB2023 szervezés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)
VEB2023 szervezés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)

Eseményünk programja egy balatoni borok kóstolásával egybekötött versmondó délután, ahol a versmondást kedvelő résztvevők megoszthatják egymással hazánk legnagyobb tavához írt kedvenc költeményüket.

Mindemellett a borok bemutatásával szeretnénk felhívni arra a figyelmet, hogy milyen magas szintet is képviselnek azok térségünkben.

Jahni Bálint másodéves Turizmus-Vendéglátás alapszakos hallgató a program szervezője, aki a CoolLaunch hallgatói önkéntes csoport tagja. A borok iránt mindig is nagy érdeklődést mutatott, mint tősgyökeres balatoni lakos. Egészen kisgyerek kora óta járt szüretekre, ami után a későbbiekben már a kóstolásból is kivette a részét. A különböző pincészetekhez is mindig szívesen ment el, ahol nagy érdeklődéssel hallgatta a borászok érdekesebbnél érdekesebb ideológiáit.

Szeretettel várja az érdeklődőket! A részvételhez előzetes regisztráció és védettségi igazolvány megléte szükséges.

Koronavírus terjedése elleni védekezés: 

A Pannon Egyetem 6/2020. (IX.1.) számú rektori és kancellári közös utasítása (1.9 verzió) alapján 2021. november 8-tól a Pannon Egyetem zárt tereiben a maszkviselés zárt térben kötelező. Az Egyetem épületeit kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja. A rendezvények látogatásához előírás a védettségi igazolvány megléte. Javasolt a 1,5 m fizikai távolság megtartása, a gyakori szellőztetés és a kézfertőtlenítés.

A Pannon KözTÉR folyosóján folyékony kézfertőtlenítő áll rendelkezésre. A gyakori szellőztetésről a rendezvény szervezői és a Pannon KözTÉR munkatársai gondoskodnak. A rendezvények látogatásához előzetes regisztráció szükséges, a rendezvényre történő belépéskor kérjük a védettségi igazolványt felmutatni. Köszönjük az együttműködést!

Balaton Bor Észak Dél Vers Költészet Borkóstoló

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Regisztrációhoz kötött

Jegylink: https://forms.gle/5Cs1TeLuynRqUkLJ9

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!