Örömdobolás Franczia Danival

VEB2023 pályázati együttműködés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)
VEB2023 pályázati együttműködés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)

Franczia Dani személyében rutinos vezető mellett tapasztalhatjátok meg a közös zenélés élményét.

Az ilyen közös zenélés pedig segít kikapcsolni a mindennapokban és növeli a boldogsághormonokat - gyere, próbáld ki magad is! 

Mindenkinek szól: nem baj, ha már száz éve nem fogtál hangszert a kézben, vagy esetleg még soha... itt az alkalom! Várunk szeretettel az élménydobolók között, együtt ellazulunk és jól kidoboljuk magunkat! 

Az "örömzene szakkör" 45 perces, a részvétel díjmentes, regisztrációhoz nem kötött, a részvétel érkezési sorrendben lehetséges 20 fő és a rendelkezésre álló hangszerek erejéig. A rendezvény nem zártkörű, nézőként is szívesen látunk, legközelebb biztos nem akarsz majd kimaradni!  A program ingyenes, adományt elfogadunk, melyet a program minél további fennmaradására fordítunk.Az eseményen kép-és hangfelvétel készülhet.
HANGJÁTÉK
A program a Hangjáték program keretében valósul meg. A Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja. A Hangjáték missziója a környékbeli zenei kultúra fejlesztése; célja, hogy Veszprémben éljen a legtöbb zenélő ember Magyarországon, ezért 2021 őszétől workshopokat, könnyűzenei képzéseket, órákat indítunk. Kövess minket a további programokért! -> facebook.com/hangjatek.veszprem

Zene közösség Pannonköztér élmény dobolás

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!