Pannon Egyetem Nyílt Nap

VEB2023 szervezés Pannon Egyetem 'B' épülete, Aula
VEB2023 szervezés Pannon Egyetem 'B' épülete, Aula

A Pannon Egyetem 2022. november 30-án, a B épület aulájában szervezi meg őszi Nyílt Napját, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A látogatók megismerhetik az egyetem széles képzési palettáját valamint szaktájékoztatókon és laborlátogatásokon is részt vehetnek a program keretein belül. Karrier tanácsadással és pályaorientációs tanácsadással is készülnek a Karrier Központ munkatársai.

Gál Balázs, az egyetem oktatási igazgatója segít eligazodni a felvi.hu felületén, ismerteti a legfontosabb változásokat, tudnivalókat a felsőoktatásba jelentkezés előtt álló fiatalok számára. Akinek több képzés is szimpatikus, de még nem tudja, melyik az igazán megfelelő, a karrier tanácsadás és a pályaorientációs tanácsadás nagyban megkönnyítheti a döntést. Az egyetem duális partnereivel együtt készül a rendezvényre. A duális képzési kínálatról Dr. Utasi Anett, a Duális Képzési Központ igazgatója tart előadást.


A Pannon KözTér munkatársai is kitelepülnek és izgalmas játékokkal készülnek, melyek segítségével megismerhetik többek között az EKF alapelveit, valamint a KözTér rendszeres programjait.


Részletes programról itt tájékozódhatsz: 
https://uni-pannon.hu/az-egyetemrol/aktualis/6140-nyilt-nap-a-pannon-egyetemen-2022?fbclid=IwAR38mJ2D3IG4j133pkGvz4VbLV63SEG8iiBGfJ15JA0ToAgzPOWA_wAQFTM

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Pannonköztér tájékoztató pannonegyetem nyíltnap

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!