Társasjáték-est - Kortalanul - ELMARAD!

VEB2023 szervezés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)
VEB2023 szervezés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)

A VEB2023 EKF, a Pannon KözTÉR és a Családi Társasjáték Egyesület közös szervezésében minden hónap második szerdáján 17 órától a Társasjáték-est megnyitja kapuit a Pannon KözTÉR-ben! Az est során választ kapsz arra, hogy mivel játszottak az őskorban, az ókorban és II. Világháborúban.

Az előadást követően ki i s próbálhatod őseink és nagyszüleink játékait.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött. Regisztrálj itt: https://forms.gle/bwyMJyp3csJ11Fh97

A program elmarad.

A rendezvény jellegét, célcsoportját, a jelenlegi vírushelyzetet, a megbetegedések számának növekedését és a szigorításokat (nov. 8-tól a Pannon Egyetem zárt tereiben kötelező a maszkviselés és javasolt a 1,5 m távolságtartás) figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy a november 10-i, valamint a december 8-i  Társasjáték Est elmarad. 

A szervezők, a Családi Társasjáték Egyesület, a VEB2023 Zrt. és a Pannon KözTÉR célja is az, hogy olyan körülmények között rendezhesse meg az eseményt, hogy a játék minden résztvevő számára biztonságos és élvezhető legyen.

Amint a rendezvény újraindításáról döntést hozunk, azt az ekfpontok.hu weboldalon a Pannon KözTÉR eseményei között és a Facebook.com/pannonkozter oldalon fogjuk közzétenni.

közösség Társasjáték Játék Társas PANNON KözTér

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Regisztrációhoz kötött

Jegylink: https://forms.gle/bwyMJyp3csJ11Fh97

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!