Anyafonal - Aranyóra

VEB2023 szervezés Jutasi Köztér
VEB2023 szervezés Jutasi Köztér

Anyafonal - Aranyóra - Mi történik közvetlenül a szülés/születés után?

Ahogy a múlt heti alkalmon is átbeszéltük, miközben visszaemlékeztünk a szüléseinkre, ezek az órák bár kicsi szeletét alkotják egy nő egész életében, mégis a szülés alatt megélt élmények, érzések, testi megélések - fájdalmak és szenzációk, a szülés egész katarzisa és krízise - azok a pillanatok, amikre az egyik jelentősebb élményünkként emlékezünk majd az életünk során.

Ezek az élmények és a szülés, születés utáni órák, az első, a babánkkal együtt töltött idő, a gyermekágyas időszak kezdete egy kulcsfontosságú "életesemény-csomag". Ilyenkor történik a kötődés, a bevésődés megalapozódása, rengeteg minden törétnik ilyenkor a testünkben és a lelkünkben, hát még a babánk testében és lelkében.

Te hogyan képzeled/képzelted el a szülés utáni órákat? Hallottál már arról, vagy meg is tapasztaltad, hogy a babák menyi mindenre képesek friss, néhány perces újszülöttként? Neked milyen gondsokodás, társaság, étel, zene, ünneplés esett vagy esne jól közvetlenül a szülés után?

Várunk, pénteken 9:30-tól a Jutasi Köztéren, gyere, kapcsolódjunk nőként, várandós-, a gyermekágyas hetek végén járó, vagy, már kicsit (vagy akár sokkal :)) régebben szült anyaként, és beszélgessünk ezekről is.

Beszélgetés közben színezünk is tovább együtt, a Szívtől Színig színezőkönyv lesz most is a segítségünkre. Hogy mi is ez?

Képzeljetek el, megtaláltuk a tökéletes színező könyvet, amit szinte az Anyafonalnak terveztek.
https://m.facebook.com/birthyourcolours/
Ez a kiadvány a perinatális ( szülés- születés körüli) tudomány legfrissebb tudományos kutatásain alapszik.
Elgondolkodtató kérdéseivel vezet az önismereti úton, hogy megleld valódi vágyaid az anyaságban.
A színező oldalak pedig segítenek elmélyülni, kapcsolódni saját belső folyamatainkhoz.

Izgalmas társ a babát tervezőknek, váróknak, vagy édesanyáknak akik kíváncsiak erre az időszakra. Ezzel az alkalommal a színező egy kis időre elköszön majd, mert más, izgalmas dolgokkal is készülünk Nektek a következő Anyafonal alkalmakra. 

Számítunk rád, hogy számíthassunk egymásra!

jutasi köztér

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!