A közterek bemutatkozása

A közterek a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program közösségi terei, szellemi műhelyei, az EKF programot megvalósító és a megvalósításban közreműködő partnerek számára. Részletek a projektről itt olvashatókPannon KözTÉR

A Pannon Egyetem 'E' épületének földszintjén található Pannon KözTÉR egy hallgatói aktivitást serkentő közösségi tér, EKF tematikákkal és információs bázis funkciókkal, ahol helyet kapnak az EKF közösségi eseményei és EKF által támogatott projektrendezvények is.

A nyertes EKF-pályázóknak találkozási helyszínt biztosít munkamegbeszéléseikhez. Itt tevékenykednek az aktív hallgatói csoportok, a CoolLaunch Ifjúsági Ötletműhely és önkéntes közösség, valamint a Hallgatói Önkormányzat tagjai is. Itt kap helyet a UNeECC (University Network of the European Capital of Culture) nemzetközi szervezet titkársága.

A Pannon KözTÉR megközelítéséről, bejáratairól, akadálymentes lehetőségeiről itt olvashatsz.

A Pannon KözTÉR leírása mozgássérültek számára itt olvasható.

A Pannon KözTÉR leírása vakok és gyengénlátók számára itt található.

A Pannon KözTÉR megközelítéséről, bejáratairól, akadálymentes lehetőségeiről készített galériát itt találod.

 

A Pannon KözTÉR termei külsős szervezők számára bérlelhetők. A termek méretéről, befogadóképességéről, felszereltségéről és a 2024-es bérleti díjakról részletes kiajánlónk itt olvasható. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Jutasi KözTÉR

Közösségépítés – Információ – Szellemiség

A Jutasi KözTér Veszprémben a Március 15. utca 2/a szám alatt a földszinten található hangulatos közösségi tér.

Miért lehet érdekes a számodra?

Közösségépítés

Célunk, hogy az egymással nem kommunikáló társadalmi rétegek összekapcsolására esélyt adjunk! Bízunk abban, hogy együtt új értékek teremthetünk, az alvó közösségeket motiválhatjuk, számukra találkozási pontot biztosítsunk.

Információ

A Jutasi lakótelepet érintő fejlesztések háttérbázisaként kívánunk működni. A fejlesztésekben szereplő, az EKF programokat megvalósító csoportok, szervezetek számára helyszínt biztosítunk. 2023-ban pedig információszolgáltatással segítjük az eligazodást a programok tengerében.

Szellemiség

Olyan programokat szeretnénk itt megvalósítani, melyek tükrözik az Európai Kulturális Főváros által képviselt értékeket.

Pillants be a KözTérbe, kövesd programjainkat, szeretettel várunk!

 

Megközelítés/akadálymentesség (link hamarosan)

Információ vakok és gyengénlátók számára (link hamarosan)

Vissza a főoldalra

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!