Anyafonal - az anyaság, mint önismereti út

VEB2023 szervezés Jutasi Köztér
VEB2023 szervezés Jutasi Köztér

Az ANYAFONAL anyaközösségünk, rendhagyó anya-baba klubjaink tavaly év végi alkalmain az öngondoskodásról és Magunk, meg a Többiek megerősítéséről szóltak...mondjuk tulajdonképp bizony ezek jegyében telik ám az összes találkozásunk...

Januárban is ezt folytatjuk: beszélgetünk arról, hogy hogy vagyunk most ayaként, kivé lettünk az anyaszerepünk által, és milyen mérföldköveket élünk, éltünk meg ezen a napsütéses és kicsit felhősebb csodákkal meg kihívásokkal tarkított önismereti úton, amit anyaságnak hívnak.

Beszélünk arról, hogy mik a nehézségeink, mik mozdítottak vagy mozdítanak ki belőlük és hogyan tudjuk, tudtuk meglátni azt, hogyha meg kell változtatnunk valamit, hogyan kértünk, fogadtunk el - vag hogyan kérhetünk és fogadunk el segítséget akár a családtól, barátoktól, anyatársaktól, szakemberektől, vagy mindezektől együtt. ...és arról is beszélgetünk, hogy mindez mennyire fontos, szükséges, és mennyire normális. 

Egy picit alkotunk is közben: egy közös kollázson mutatjuk meg a színes, változatos képét annak, hogy milyen különbözőek, és mégis mennyire hasonlóak vagyunk. Képeket, szavakat ragasztunk egy közös papírra, hogy megfogalmazzuk, vállaljuk és kifejezzük azt is összefogva, hogy mire van szükségünk anyaként, mik az álmaink, a nehézségeink, mi ad minden nap erőt.

Járj bárol az anyaságodban, az erre az élethelyzetre való készülésben, minden pénteken ugyanitt, ugyanebben az időben várunk ezen a baba- és gyerekbarát anyaközösségi alkalmon!
Gyere akármekkora gyerekkel - vagy Nélküle -, van kávé és tea, itt tudsz akár nyugodtan reggelizni is, a babád is tud enni, tudsz szoptatni, pelenkázni, de tud a gyermeked itt játszani és aludni is (kényelmes puffok, babzsákfotelek, szivacsok biztosítják a kényelmet, de babakocaival is bejöhettek), és késhetsz is, és korábban is távozhatsz.Próbáld ki a kimozdulás, az anyaközösség, a kapcsolódás erejét, gyere, ahogy vagy, kényelmesen, kócosan, ahogy jól esik.
jutasi köztér anyaközösség Babamama lélekközösség

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!