Anyafonal-Hétköznapi veszteségeink

VEB2023 szervezés Jutasi Köztér
VEB2023 szervezés Jutasi Köztér

Nem mindennapi és igencsak tabutéma az anyaságunk hétköznapi veszteségei. A társadalom úgy kívánja, legyen természetes minden lemondás és áldozat, fáradtság. Könnyű megkapni a bélyeget, hogy ha hiányzik a régi életünk, akkor minek is az ilyennek gyerek.

Szeptemberben teret és meghallgatást kapnak az érzéseink, biztonságban kiadhatjuk magunkból, hogy kevesebb teherrel menjenek tovább a hétköznapok. Mexikói fűszeres kakaóval várlak Benneteket. 

Az ANYAFONAL a családról való gondoskodás mellett az anyai öngondoskodásról, a Magunk, egymás és a közösség megerősítéséről is szól.Járj bárol az anyaságodban, az erre az élethelyzetre való készülésben, minden pénteken ugyanitt, ugyanebben az időben várunk ezen a baba- és gyerekbarát anyaközösségi alkalmon!

Gyere akármekkora gyerekkel - vagy Nélküle -, van kávé és tea, itt tudsz akár nyugodtan reggelizni is, a babád is tud enni, tudsz szoptatni, pelenkázni, de tud a gyermeked itt játszani és aludni is (biztosítjuk a kényelmet, és babakocaival is bejöhettek), és késhetsz is, és korábban is távozhatsz.

Néha nehéz elindulni, de próbáld ki a kimozdulás, az anyaközösség, a kapcsolódás erejét, és gyere, ahogy vagy, kényelmesen, kócosan, vagy ahogy jól esik.Bálint Bogi, dúla
jutasi köztér anyabarát anyaközösség anyababa anyafonal lélekközösségek anyaság lélekéledköregyesület

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!