Cirkusztábor

VEB2023 szervezés Jutasi Köztér
VEB2023 szervezés Jutasi Köztér

Jössz bejárós INGYENES cirkusztáborba augusztus 28-31 között Veszprémbe? Hidd el, nagyon ritkán adódik olyan lehetőség, mint ez!

Nézd meg a YouTube csatornánkon a Digitális Tesiórát, tanulj meg abból egy vagy több kihívást, menj végig a QR kódos pályánkon is, ha van kedved!Kedvcsináló és ihlettár:DIGITÁLIS TESIÓRA: https://youtu.be/Wm5IOOKImow További trükkök: https://www.youtube.com/playlist...
Mi vár rád a táborban? Cirkuszi trükkök és technikák, amiket a profi cirkuszművészek tanítanak neked! Zsonglőrködés, akrobatika, bohóckodás, hoop és még sok más cirkuszi kihívás! Új barátok, akikkel együtt léphetsz a porondra és együtt alkothatjátok meg a legpörgősebb cirkuszi showt!Megismerheted a cirkuszi élet minden titkát és a kulisszák mögötti varázslatot!Nyerj tapasztalatot, önbizalmat és emlékezetes pillanatokat, amiket soha nem felejtesz el!Ez egy nyitott lehetőség - felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt – hogy belekóstolj a cirkuszi mutatványokba és megtanulj zsonglőrködni, az akrobatika és a légiakrobatika egyes elemeit, vagyis trükköket talajon és levegőben egyaránt.

A Cirkollektív – Tiéd a tér! programjai a cirkusz világát hozzák testközelbe a Jutasi Lakótelepen.

FONTOS: töltsd ki az űrlapot, hogy ha nyersz, értesíthessünk!Kapcsolattartási űrlap: https://forms.gle/jKCPH4Kq7Z7PKEKr9Gyere és mutasd meg nekünk a cirkuszi tehetségedet, és garantáljuk, hogy emlékezetes nyári élménnyel gazdagodsz!
További részletek a táborról, amire nyerhetsz egy helyet: Időpont: 2023. augusztus 28-31 Időbeosztás: minden nap 15:00-19:00 óra közöttProgram: napközben a közösség együtt tanul és gyakorol vezetett formában és a folyamat végére egyfajta kis ’fellépéssel’ készül augusztus 31-én, amit a családtagok, barátok megtekinthetnek. Korosztályonkénti bontásban dolgozunk több csoporttal.
Korcsoportok: 9-12 évesek 13-15 évesek 16-17 évesek 18-21 évesek Felnőttek, itt a ti időtök is, hiszen nagyon várjuk a fiatal felnőtteket és az 30+ éves korosztályt is!
Tanárok: a Cirkollektív csapata, pedagógusok, légtornászok, zsonglórök, artisták.A részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért találtuk ki ezt a kihívást. Szerezd meg a helyedet MOST!
cirkollektív jutasi köztér tábor cirkusz

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!