Én és a testem – „Virágok virága” -1 napos workshop nőknek

VEB2023 szervezés Jutasi Köztér
VEB2023 szervezés Jutasi Köztér

A workshopon lehetőségünk nyílik felfedezni azokat a mélyebb rétegeket, amelyek befolyásolják a testképünket, az önbizalmunkat és női identitásunkat.

A női test belső lényünk, belső folyamataink őszinte tükre.
Az érzelmeink és tapasztalataink testünkben is összegződnek és lenyomatot képeznek. A test nem ferdít, nem magyarázkodik, csak felmutat. A testünk által kifejeződik az, ahogyan reagálunk a környezetünkre, és ahogyan érezzük magunkat a világban, kapcsolatainkban, önmagunkban. Minden forma és rezdülés a belső énünk mélyebb részére mutat.

Ha ismerjük a testünk jeleit, könnyebben rájöhetünk, mely tendenciáinkat, szokásainkat érdemes megváltoztatnunk ahhoz, hogy teljesebb, boldogabb életet élhessünk.

Egy nő tudatos kapcsolata a testével kardinális, hiszen a testünkkel való kapcsolatunk elsődleges szerepet játszik nőiségünk és nőiességünk megélésében, kifejezésében. Belső értékeink, intuíciónk, empátiánk, a női lélek mélysége testünkön keresztül nyilvánul meg.

Ebben a térben esélyünk van az önmagunkkal – és nőtársainkkal – való őszinte párbeszédre, a gátlások és korlátok felszámolására, önmagunk megértésére, testtudatosságunk fokozására.
A workshopon új szemszögekből közelíthetjük meg testünket és a benne zajló folyamatokat, és mélyebb kapcsolatot alakíthatunk ki a saját nőiességünkkel. És ennek az élménynek a hatása messze túlmutat az adott pillanaton.

Várunk szeretettel, ha szeretnéd irodalmi művek, saját intuitív rajzaid és kreatív írásaid segítségével feltárni, mélyebben megérteni és megtisztítani a testeddel való kapcsolatodat, meggyőződéseidet.

A program szervezői:
Szőcs Zsuzsanna, rajzelemző
Fehér Boglárka, irodalomterapeuta

Rajztudás és irodalmi előképzettség, jártasság nem szükséges!
Időpont: 2023.augusztus 19. 10:00-18:00

Helyszín: Jutasi Köztér, Veszprém, Március 15. u. 2/A.A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezésedet e-mailben az alábbi címre várjuk: [email protected]ális létszám: 12 főA jelentkezéskor az e-mailben, kérünk, add meg a nevedet, telefonszámodat, és örülnénk, ha írnál pár mondatot magadról és a motivációdról.Az esemény társszervezői:
Lélek Éled Kör Egyesület
jutasi köztér lélekközösség nőikör lék

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!