Ők is köztünk élnek - Dr.Dirk Jan Kamann & B. Hegedűs Piros

VEB2023 szervezés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)
VEB2023 szervezés Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)

"Ők is köztünk élnek" beszélgetéssorozatunk célja, hogy megismerjük a köztünk élő külföldieket, akik munkájuk vagy a szerelem miatt Veszprémet választották lakhelyül. Érdekes történeteket tudhatunk meg tőlük arról, hogy milyen számukra egy másik kultúrában megtalálni a helyüket, a boldogságot.

Első alkalommal a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának holland származású professzorával, Dr. Dirk Jan F. Kamann-nal és párjával, B. Hegedűs Piros festőművésszel beszélgetünk.  Kalandvágy határok nélkül, a kultúrák találkozása toleranciával. A festőművész és a professzor egymás és a tanítás szerelmesei.

B. Hegedűs Piros néhány festménye is megtekinthető a program során.

A beszélgetés angol, magyar és részben holland nyelven zajlik. A részvétel ingyenes, de védettségi igazolvány és előzetes regisztráció szükséges, itt. 

ENGLISH
They also live among us – bilingual talk with Prof. Dirk Jan Kamann and his partner, Ms. Piros B. Hegedűs painter.
A desire for adventure without borders, an encounter of cultures with tolerance. The painter and the professor are lovers of each other and of teaching.The conversation will be in English, Hungarian and partly in Dutch.Participation is free, but an immunity certificate and pre-registration are required. Register here: https://forms.gle/frNvFdoNCDZ4ZJ5D6
Veszprém PANNON KözTér kultúrák kapcsolatok Magyarország Ők is köztünk élnek

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Regisztrációhoz kötött

Jegylink: https://forms.gle/frNvFdoNCDZ4ZJ5D6

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!