Újra - AYÉ! Szabadon Éneklő Kör

Partner produkció Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)
Partner produkció Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)

Engedd szabadjára a hangod és töltődj fel a távoli vidékek ritmusai által Szász Márk Bokával!

Hogyan történik mindez?
Az AYÉ szabadon éneklő kör egy kórus, egy brazil capoeira kör és egy meditatív hangutazás egyszerre. A kört meditáció indítja, majd a játékok, dallamok, ritmusok és mozgások is fokozatosan vezetik a folyton háborgó elmét egy derűsebb, ellazult állapotba.

Az éneklések során nincs kotta, se fixen kiosztott szólam, amihez igazodni kellene és nagyon kevés a dalszöveg - a figyelmedet így a saját légzésedre és hangodra irányíthatod, a közösen morajló lágy dallamok és a ringató ritmusok pedig garantálják a feltöltődést és a kikapcsolódást.
Itt akkor is jól fogod érezni magad, ha nincs tapasztalatod a zenélésben vagy éneklésben - egy könnyed, felszabadult énekkörre számíthatsz, ahol hangod is úgy szabadul majd fel, ahogy lehet, hogy még nem is hallottad.

A foglalkozást Szász Márk Boka tartja, akinek lételeme a közös-zenélés, alkotás: évekig kontakt-táncolt, jógázott, bábszínházazott, Palya Beával és Bobby McFerrinnel közösen alkotott, majd Brazíliában és Dél-Amerikában, az afro-brazil zenén keresztül ismerkedett meg a szabad, improvizált éneklés-dobolás hatásával. Onnan már nem csak a zenei ismereteit és hangszereit hoztam haza magával, hanem azt a derűt és életkedvet, amit foglalkozásai során oszt meg másokkal.
 Az esemény ingyenes, várunk mindenkit szeretettel!


HANGJÁTÉK
A program a Hangjáték program keretében valósul meg. A Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja. A Hangjáték missziója a környékbeli zenei kultúra fejlesztése; célja, hogy Veszprémben éljen a legtöbb zenélő ember Magyarországon, ezért 2021 őszétől workshopokat, könnyűzenei képzéseket, órákat indítunk.
Kövess minket a további programokért! -> facebook.com/hangjatek.veszprem

Zene közösség hangjáték Pannonköztér élmény éneklés

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!