Újra - Játékos kreatív dalszerzés gyerekeknek

Partner produkció Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)
Partner produkció Pannon KözTÉR (Pannon Egyetem 'E' épület)

Közös dalírás, játék és éneklés 9-12 évesek számára Szász Márk Bokával.

Mi várható?
Egy felszabadult zenés foglalkozás, ahol tombolhat a gyerekek kreativitása, támogató légkörben gyakorolhatják az önkifejezést és a csapatmunkát.

Szász Márk Boka egész élete a zene, az alkotás és az önkifejezés körül forog: évtizedeken át kontakt táncolt, jógázott, bábszínházazott, Palya Beával és Bobby McFerrinnel is együtt alkotott. Dél-Amerikából és Afrikából - a zenei ismeretei és hangszerei mellett - olyan derűt hozott haza magával, amit foglalkozásai során szívesen oszt meg gyerekekkel, felnőttekkel.

“Életem a felszabadult, közösen születő és közösen átélt éneklés és zenélés. Miközben ahhoz vagyunk szokva egész életünkben, hogy előre megkomponált, több versszakos dalokat hallgatunk és énekelünk, engem teljesen lenyűgöz, mennyivel izgalmasabb és felszabadultabb érzés, amikor egy egyszerű zenei kíséretre lazán, játékosan rögtönözünk valami rövid szöveget KÖZÖSEN, ami ITT és MOST a legérdekesebb számunkra. Ezt a közös, játékos, felszabadult zenei élményt szeretem leginkább megosztani felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt.”

(Szász Márk Boka )

Az esemény ingyenes, szeretettel várunk mindenkit előképzettség nélkül!


HANGJÁTÉK
A program a Hangjáték program keretében valósul meg. A Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja. A Hangjáték missziója a környékbeli zenei kultúra fejlesztése; célja, hogy Veszprémben éljen a legtöbb zenélő ember Magyarországon, ezért 2021 őszétől workshopokat, könnyűzenei képzéseket, órákat indítunk.
Kövess minket a további programokért! -> facebook.com/hangjatek.veszprem

hangjáték kreativitás Pannonköztér gyerekek éneklés dalszerzés

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!