Könyvbemutató Noll A. Nanduval

Noll A. Nandu könyvbemutatóján mindkét művét, a "Vajúdástámogatás mindenkinek" és a "Vízbenszülés" köteteket is bemutatta, és bepillantást nyerhettünk bábai hivatásának csodálatos világába is ezen a rendkívüli alkalmon.

Noll A. Nandu holisztikus bába, diplomás szülésznő, vízi masszázs- és mozgásterapeuta, dúla- és bábaoktató, író, fordító, képzésszervező, öt gyermekes édesanya. Már egészen fiatalon édesanya szeretett volna lenni, és azt is eldöntötte, hogy gyermekét otthon szeretné világrahozni. 

Alapismereteinek és gyakorlati készségeinek nagy részét az Egyesült Államok mexikói határvidékén, egy kizárólag bábák által működtetett születésközpontban sajátította el, ahol a szülés körüli segítségnyújtás modern eszköztárát a hagyományos bábaság generációkon át bevált technikái egészítették ki. Több száz szüléskísérés tapasztalatával gazdagodva ma már bábatanoncokat és dúlákat oktat, szülésfelkészítő tanfolyamokat és bábai szemléletű szakmai előadásokat tart.

A könyv születésének története egy vajúdástámogató tréninghez köthető, amit rengeteg alkalommal tartott meg több csoportnak. Az évek alatt annyi tipp és tanács született, hogy úgy gondolta ideje ezt írásban is rögzíteni. 

A könyvbemutató során egy jó hangulatú, bensőséges párbeszéd kezdődött, és sokan merítettek inspirációt, erőt az írónő szavaiból.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!