Köszönőesemény a Magyar Mozgókép Fesztivál önkénteseinek

A 2022. június 9-12. között megrendezett Magyar Mozgókép Fesztivál lebonyolításában 46 önkéntes közreműködött. A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. munkatársai köszönőeseményt szerveztek számukra a Pannon KözTÉRben július 12-én.

A Magyar Mozgókép Fesztivál sikeres lebonyolításához a „Ragyogók” önkéntes csapat segítsége is nagyban hozzájárult: 46 önkéntes, 10 helyszín, 3 város, 478 önkéntes óra. A szervezők egy köszönőesemény keretén belül kívánták megköszönni a Ragyogóknak, hogy a négy napos rendezvény alatt önzetlen munkájukkal segítették az esemény sikeres lebonyolítását.

Július 12-én, kedden ezért a Pannon KözTérben családias hangulatú beszélgetést szerveztek, ahol Németh Rajmund MMF projektvezető, a VEB2023 Zrt. munkatársa mesélt a fesztivál történetéről, szervezési folyamatokról és jövőbeni tervekről. 

Az önkéntesek elismerése a szervezők szerint nagyon fontos, ezért a nagyobb rendezvények után köszönőeseményekre invitálják a Ragyogókat, ahol lehetőség adódik megosztani egymással az élményeket, tapasztalatokat. 

Forrás: helloragyogok.hu

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!