Mi az a CoolLaunch?

Kultúra

A Pannon KözTÉR ad otthont a CoolLaunch Ifjúsági Ötletműhelynek is, mely szintén nyitott a középiskolások és a más egyetemekre járó hallgatók felé. A CoolLaunch a Pannon Egyetemen működő ifjúsági szervezet, egy ötletműhely, amely a kulturális és társadalmi ügyek területén támogatja a fiatalokat ötleteik megvalósításában.

A CoolLaunch alakult meg 2020 március 10-én, nyolc hónapig tartó előkészítő munkát követően, hogy a fiatalok egy összetartó közösségként vegyék ki részüket a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programból. 

Bár a Gazdaságtudományi Karon alakult meg a szervezet, a hosszútávú céljuk a teljes Bakony-Balaton régió fiatalságának bevonása. A CoolLaunch egy olyan hallgatói és ifjúsági ötletműhely, ahol a fiatalok saját ötleteik megvalósításához találhatnak közösségi és egyéb erőforrásokat. Egy kitétel van a projektek megválasztásakor: annak a fiatalságot és a kultúrát kell szolgálnia. A szervezet jelenleg hat munkacsoportból áll, melyek részben kutatási feladatokat, illetve szervező tevékenységet folytatnak, másrészt pedig két támogató munkacsoport is van, akik segítik PR és menedzsment eszközökkel a többi csapat munkáját. 

A szervezethez bárki csatlakozhat, aki a VEB2023 EKF projekt régiójában él, de természetesen az ezen kívül eső érdeklődőket sem utasítják el. A COVID-19 pandémia alatt is aktívan tevékenykedtek, számos sikeres online programot szerveztek, önkénteskedtek és jótékony célra is gyűjtöttek. Szeretettel várják új tagjaikat. Jelentkezz Te is az érdeklődési körödnek megfelelő  munkacsoportba! 

www.coollaunch.hu 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!