Nyári tábor a Bölcsek Kávéházával

A Bölcsek Kávéháza idén első alkalommal rendezte meg a nyári táborát, amely kifejezetten 60 év felettiek számára kínált különleges élményeket.

A tábor vezetője, Husztiné Farkas Katalin, művészetterapeuták segítségével változatos programokat és kreatív foglalkozást biztosított a résztvevők számára. A tábor fókuszában az idősebb korosztály aktív pihenése és művészeti kibontakozása állt. A résztvevők olyan művészetterapeutákkal találkozhattak, akik segítették őket az önkifejezésben. A foglalkozások során különböző technikákat tanulhattak meg, amelyek támogatták az agyi aktivitást és a mentális frissességet.

A Bölcsek Kávéháza nyári táborának egyik fő célja az aktív időskor előmozdítása volt. A táborban részt vevők számos tevékenységen keresztül kaptak lehetőséget arra, hogy megmutassák képességeiket, kreativitásukat és tapasztalataikat.

A közösség megteremtése is kiemelt szerepet kapott a táborban, csak úgy, mint az egymásra való odafigyelés és kölcsönös támogatás.

A Bölcsek Kávéháza nyári táborának első kiadása izgalmas és inspiráló élményeket nyújtott az idősebb korosztálynak. Hamarosan a csoport egy éves lesz, és ezalatt az egy év alatt egy igazán összetartó közösség alakult ki a Jutasi Köztérben.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!