Orientational and Welcome Day nemzetközi hallgatóknak

A Pannon Egyetem köszönti új nemzetközi hallgatóit!

A Pannon Egyetem új hallgatóinak üdvözlése és a félévkezdés megünneplése alkalmából, a Pannon KözTér hangulatos légkörében orientációs és üdvözlő rendezvényre került sor. A rendezvényt a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram támogatta.

A rendezvény célja az volt, hogy bemutassa a Pannon Egyetemet az újonnan érkező hallgatóknak, és rávilágítson a tanulmányok és a mindennapi élet fontos szempontjaira: a félév felépítésére, a hallgatói szolgáltatásokra és támogatásokra, a mentorprogram előnyeire és céljára, fontos kapcsolatokra és tanszékekre. A program része volt a Hallgatói Szolgáltatások és Karrier Központ (https://karrierkozpont.uni-pannon.hu/en/) előadása is a hallgatók számára biztosított lehetőségekről, mint például a karrier-tanácsadás, képzések, workshopok. A rendezvényt követően a diákok részt vehettek az egyetemi kampusz bejárásán, és vezetett sétát tehettek egyetemi területen.

A rendezvényre nemcsak az újonnan érkező, hanem a jelenlegi hallgatók is meghívást kaptak, akik megosztották tapasztalataikat és történeteiket a Pannon Egyetemen folytatott nemzetközi tanulmányokról. A program részét képezte egy csapatépítő foglalkozás is, ahol a résztvevők jobban megismerhették egymást.

Az Orientational and Welcome Day lehetővé tette az új hallgatók számára, hogy beilleszkedjenek az új nemzetközi környezetbe, barátságos és befogadó légkörben élvezzék a délutánt. Alig várjuk, hogy lelkes diákjainkkal más nemzetközi rendezvényeken is találkozhassunk!

3… 2… 1… mondd "Veszprém"! 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!