Összetartó anyaközösség, ez a LÉK

A Lélek Éled Kör Egyesület célja a nőiség, anyaság, szülés, gyermeknevelés tudatos, félelem nélküli megélésének elősegítése - egy összetartó anyaközösség formálásával, mely pótolja a régi idők nagycsaládját – mutatja be az egyesületet Heim-Tóth Kitti. Rendezvényeinken megtapasztalható az egymáshoz közel élő nők és családjaik összefogásának ereje.

Milyen programokkal várja a LÉK az anyákat a Jutasi KözTéren?

 

Az Egyesület Jutasi Köztéri programjait azzal a céllal alkotja meg, hogy támogassa a nőket, családokat abban, hogy a kisgyermekes éveik időszaka különleges, szép élmény lehessen. Alkotó tevékenységeken, irodalomterápiás és művészeti foglalkozásokon, beszélgetésen alapuló, szakemberek bevonásával tartott klubalkalmaikkal a nők hasonló társakkal együtt élhetik meg anyaságukat sokszínű közegben, hisz a LÉK programjai mindenféle élethelyzetben lévő nőknek egyaránt szólnak.

 

Az egyesületre azt mondják, hogy befogadó és elfogadó, ezért is vannak tagjai szép számmal.

 

Nagyon jó ezt hallani és valóban igaz is, hisz programjaik mindenkinek szólnak: legyen szó gyermeket tervezőkről, várandósokról, kisgyermekesekről, nagycsaládosokról, dolgozó anyákról, egyedülálló szülőkről, mozaik-családokról. Segítjük őket a tudatos, egészséges, harmonikus életvezetés kialakításában, gyakorlásában miközben közösség formálódik. Az Egyesület munkatársai vallják, hogy az összefogás erejével nagyobb eredmények érhetőek el, melyek az egyénen túlmutatva a családokra, a tágabb közösségekre is hosszú távon jó hatással vannak.

 

Kedves Anyukák, várunk Benneteket a LÉK Egyesület programjaira a Jutasi KözTérben!

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!