Otthon Segítünk Alapítvány a Jutasi KözTéren

Az Otthon Segítünk Alapítvány veszprémi koordinátora Simon Zsóka mesélt a csoport eddigi tevékenységéről a Jutasi Köztéren.

Az Otthon Segítünk Alapítvány 20 éve működik Magyarországon. Rendszeres találkozókkal, és országos szintű esetmegbeszélésekkel, továbbképzésekkel gazdagítják az önkéntesek munkáját. Veszprémben 2022 márciusában indult el a szolgálat. Jelenleg két önkéntessel és egy koordinátorral dolgoznak. Eddig a Jutasi Köztéren havi rendszerességgel szervezték a találkozókat. 

De mit is csinál pontosan az Alapívány? Felkészített önkénteseik kisgyermekes családokat támogatnak szülői tapasztalataik megosztásával, baráti támogatással.

Az Otthon Segítünk olyan országos, közhasznú segítő szolgálat, amelyben a szakemberek által felkészített, orsszágos szinten jelenleg több, mint 300 önkéntes ingyenesen, heti rendszerességgel, átlagosan 3-9 hónapig segít a támogatást kérő kisgyermekes családok otthonában a mindennapi tevékenységekben, nehézségek leküzdésében.

A veszprémi szolgálat további munkájához önkénteseket folyamatosan keresnek. Várják olyan emberek jelentkezését, akik szeretnék támogatni az alapítvány munkáját, akár közvetlen segítséggel, akár a programok szervezésének támogatásával. A veszprémi csapat esetmegbeszéléseire pedig a Jutasi Köztér nyújt helyszínt. 

További információ a jelentkezésről: Simon Zsóka 06203710424/[email protected]

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!