Sikeres jótékonysági koncert

A Pannon KözTérben május 17-én zajlott a Tavaszi harmóniák c. jótékonysági koncert, ahol a Pannon UniFest díjazottjai és más feltörekvő fiatal zenészek mellett a Cholnoky Nyugdíjas Klub énekkara is fellépett.

 A nagy sikerű programon megvalósult a Generációs Híd: fiatalok zenéltek, és a nyugdíjasok számára kisebb sporteszközöket gyűjtöttek. A gyűjtés sikeres volt, tollasütőkkel, pingpongütőkkel és labdákkal, erősítő gumiszalaggal, fitnesslabdákkal és társasjátékkal gazdagodott a klub.

A koncertet a Pannon Egyetem közösségszervezés szakos elsőéves hallgatói önkéntes munkában szervezték a Pannon Köztér munkatársaival.

A műsorban felléptek Lükő Lili (ének), Galambos Mónika (ének, Km. Apáti Simon és Nyőgér József gitár- és zongora), Nyőgér József (zongora), KBstyle és barátai (rap, ének), valamint a Cholnoky Nyugdíjas Klub Énekkara.Teltházas est volt a fiatal tehetségek társaságában, köszönet az ajándékokért, sporteszközökért, melyek a nyugdíjasok egészségét, mozgását, fitten tartását segítik.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!